Часослов

          Часослов

Не всю Вітчизну ворог відбирає.
Частину збереже синівська кров,
щоб прорости із неї згодом знов,
хоч як сокира люто не рубає.

Не всю Вітчизну ворог відбирає.
Йому на всіх не вистачить оков.
Народу свого мудрий часослов
хтось хоч один в руках та потримає.

Не всю Вітчизну ворог відбирає.
Щось збережеться й за жахних умов.
Полине клич під трепет корогов
той, що на битву й мертвих піднімає.

Не всю Вітчизну ворог відбирає.
постане щось основою основ,
міцніше окупантських підошов,
манкуртським також не підвладне зграям.


Рецензии
За НАШУ победу!

Людмила Лебедева 7   25.05.2016 08:55     Заявить о нарушении