Шлях до себе на укр. яз

Са'мий довгий і важки'й - то шлях до се'бе, до глибин своєї власної душі'...
Докоряти долі й Господу не треба за життєві чорно-білі клавиші.
Не шукай причину невезіння в інших, а на се'бе подивись зі сторони'.
Не існує на Землі людей безгрішних! З се'бе та'кож не знімай гріха вини'.
Кожен має хрест, який собі' заслу'жить, ти не заздри, що уко'гось легший він.
Якщо ближнього зухвало не паплюжить, то залишить Бог тобі'  л ю д и н и  чин.
Добрі справи зарахуються на Небі, та для них повинно серце добрим буть.
Виключ з мови назавжди' слова' ганебні і скоротиться до се'бе втричі путь.
Розворуш у со'бі почуття любові до усьо'го, що для нас Господь створив,
Ось тоді на мудрій, лю'дяній основі, власне сам себе' змінити б захотів.
Ясність помислів веде' до просвітління, до душевного cпоко'ю й чистоти'...
Тільки знищивши нена'висті коріння, можна шлях до се'бе все ж таки знайти.
Він у кожному закладений споча'тку. З вірою у Бога по життю прямуй...
Приведи се'бе уперше до порядку, а поті'м умови дру'гому диктуй.
Шлях до се'бе - це невидима доро'га, та її не кожен здатен подолать,
Але впевнених чекає перемога, хто не звикший з поля бою відступать.
За такими і Всевишній потягає, помагає доброти' збагнути суть.
Як людина Божу Правду обирає, їй простіше бу'де Неба досягнуть.

24.05.16р.


Рецензии