Беларусь

               
Не, не можа нi з чым параўнацца
Прыгажосць беларускай зямлi!
Зноў хачу я ёй шчыра прызнацца
У вялiкай, бясконцай любвi...

Ёй спяваюць шчаслiвыя птушкi
Непаўторныя песнi свае,
На шырокix палях i  ў пушчах
Хваляй радасцi дзень паўстае!

I праменнi бягуць па зямлiцы,
Насычаюць любоўю яе,
I вадзiца нам з кожнай крынiцы
Жыватворную моц аддае, -

Напаўняйцеся, сэрцы людскiя,
Ганарыцеся краем сваiм, -
Нам на шчасце абшары такiя
Падарылi бацькi, дзякуй iм!

25. 05. 2016


Рецензии
Спадабаліся радкі. Вельмі...
Дзякуй Вам вялікі.

Андрей Ястремский   30.09.2020 22:32     Заявить о нарушении
Вельмi прыемна, дзякуй Вам, Андрэй!

Галина Харитоненко Анкута   02.10.2020 22:06   Заявить о нарушении
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.