O rany!

O RANY !
               
O rany!
Ja przeciez ciagle snuje plany.
Moj kazdy dzien jest rozswietlany
Jedna mysla, moj kochany,
Ze jestes moj, ze kochasz mnie
I jestes zawsze mna oczarowany.

Ty teraz beze mnie
Przezywasz ciezkie chwile.
Nie ma znaczenia odleglosc
I dzielace nasza milosc mile.
Jestesmy miloscia boska opetani.
I jak nie snuc nam wspolne plany?

28-01-2015
                ***
               
AP (wersja oryginalna)


Рецензии