Молю я до Господа...

Привіт тобі мій, Україно,
Уклін до самої землі.
Дарую любові краплину
І щирі вітання свої.

Хай славиться поле житами,
У лузі калина цвіте...
Ти, дітям, нам всім, наче мама -
Щось рідне, надійне, святе...

Як маки, волошки у полі -
Чарівності повна й краси...
Молю я до Господа: " Долю
І мир для людей принеси! "


Рецензии
хорошо то как

Михаил Лето 43   21.12.2017 23:56     Заявить о нарушении
Спасибоооо.

Раиса Андрейчук   22.12.2017 22:38   Заявить о нарушении