Бажаю, Галю, тобi лiта!

Добра, достатку, що без краю!
Надії, віри і любові.
Здоров*я, сили побажаю,
Хай прибувають друзі нові.

Бажаю, Галю, тобі літа.
Щасливих літ не рахувати...
Хай поважають тебе діти,
Бажаю щире серце мати!

Хай зло і біди обминають,
Хай мрії й задуми здійсняться...
Хай солов*ї пісні співають,
Красиві сни ночами сняться!

                Підлубній Галині.


Рецензии