прикро

Зникає все, десна зникає.
Очам не вірю - це ж струмок.
Життя нічого не лишає,
Навіть Шевченкових думок

Змінити - це ми вже не взмозі
Так каже небо нам рябе
Час швидко плине і невдовзі
Забудемо  навіть ми себе


Рецензии