Де подiвся погляд щирий?

Місто моє рідне, місто моє любе,
Чому люди-жителі стали здебільш грубі?
Очі позахмарені, дивляться без віри,
Де подівся погляд той, з серця що був, щирий?

Місто моє рідне, місто моє любе,
Знаю, чому погляд став здебільше грубий,
Бо серця зневірені, бо серця сполохані,
Прагнуть до збагачення, в Бога не закохані.


Рецензии