Теща та зять

Заміж віддала я доньку,вже тещею стала.
Через місяць до молодят в гості завітала.
Привезла з собою гостинців пів свині,круг сиру.
Та не раді бачу,ні,хоч і запросили.
Запитала зятя,як він з дочкою чи ладять?
Відповів мені,що так,ледве не упав він.
"Та що сталось говоріть бісові ви діти?"
Зять тихенько так сказав:"Перш ніж одружитись
не насмів спитать Оксану готувать чи вміє,
а тепер від голоду скоро посинію"
"Що ж зятьок раз теща винна буду доньку вчити
до вечері приготуйся будемо кормити"
Наварили ми борщу,картоплі насмажили,
зажарили пів свині,зятя вже уважили.
Уплітав за обидві щоки,дякував Оксані,
а назавтра вже додому сказав їхать мамі.
От така вона та дяка тещі за гостинці,
вранці мати відїжджала у село Моринці.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.