добранiч

цілую в маківку,мій хороший
клади голову мені на плечі
твій запах для мене найсолодший
він заповним мої порожнечі
обніми й поцілуй перед сном
посопи на вушко тихенько
і нехай сніги метуть за вікном
з тобою поряд буде тепленько


Рецензии