ДО СЕЛА

НА   СВЯТА  КЛЕЧАНІ  В  БІЛОЗІР'Я,
ЗНОВ ЗНЕНАЦЬКА В ЧЕРВНІ Я З'ЯВЛЮСЬ
ДУЖЕ  ТЯГНЕ  ГЛЯНУТЬ  НА ПОДВІР"Я,
ДЕ В ДИТИНСТВІ  ЖИВ САШКО КАРПУСЬ.

БАТЬКІВСЬКУ   ПОБАЧУ   РІДНУ  ХАТУ,
І  ПІДУ  НА   ЦВИНТАР  НА   ГРОБКИ
ПОКЛОНЮСЬ МОГИЛАМ БАТЬКА  З БРАТОМ,
ДЕ  КРЕМЕЗНІ  СОСНИ   І      ДУБКИ.

І  МАБУТЬ  ЧЕРЕЗ  ТЕ,ЩО ДУЖЕ РІДКО,
БУВАЮ  Я,  У  БАТЬКІВСЬКОМУ   КРАЇ,
ТАК ЛИНУ, НАЧЕ  ЛЕБІДЬ  ДО ЛЕБІДКИ,
А  СОВІСТЬ  МОЮ  ДУШУ, НАВПІЛ КРАЄ.


22 ТРАВНЯ 2016 року


Рецензии