Чудно

Чудно і радісно - різне своє віршувати,
І муркотіти... про ніжність та поміж рядків.
Серед відвертостей в слові мрійливо ширяти,
Мов засівати квітками краї берегів.

Казки любові - потай, віршами плекати,
Слухати ніч...ляскотіти словами пісенних гаїв.
В ніжних рядочках, у місячнім небі в надії кружляти,
Мов в тім мережевнім світлі - марева райських садів.

Та на папері у крихітним човнику в римах гойдатись,
В хвильках натхнення, ті щастя перлини знайти,
Вільно сюжет чародійства по зірках складати.
Боже як добре… у віршах до себе прийти.


Рецензии