Poczucie winy Вина 2

Ciezki ladunek mysli i zdarzen,
Bezkres problemow za soba ciagnie.
Mrok w oczach i nie jasnieje,
Lek jak cegla nad glowa krazy.
Cialo oporne – cierpi,
Rozsadek, przyjaciel – krzyczy.
Za nierobstwo, klamstwo i glupote.
Za zdrade infantylnosc i tchorzostwo.
Za nieumiejetnosc kochania.
Skrucha – jak zwierze, chce wyc.
Za to, ze chciala by byc.


P.S. Dziekuje panu Jackowi za pomoc.


Рецензии