Другу

Сподіваюсь ти на відповідь чекав, тому шановний друже!
Сьогодні хочу сказати щось приємне і просте.
Кайфово знати, що ми з тобою друзі. Приємно дуже,
Коли підтримка і повага – перш за все.

За дні та ночі дякую, за юнацтво і дорослість.
За розум, терпіння, гумор, співчуття.
За стриманість, відкритість та інколи – серйозність.
За посмішки дякую. То все - моє життя.

Ціную те, що зберігаємо довіру і тепло.
А шість років – не так вже і багато, правда?
Тим паче, що житимо десь сто.
Найголовніше – ми маємо ще «завтра».

Нас може розкидає континентами майбутнє,
Можливо рідшими наші зустрічі стануть.
Але з теплом ми згадуємо друга. То незабутнє.
Бо так приємно, коли про тебе пам’ятають.

Нехай там як, але у старості тебе
Волію бачити зі зморшками від щастя.
І без вагань кажу: «пробач за все».
Бажаю, щоб майбутнє склалось якнайкраще.


Рецензии