Красуня з Подiлля

А моїй, Світланці,-
Файно в вишиванці!
Дорога сестричка,
Гарна, як гвоздичка.

Чисте, як водичка,
Білесеньке личко...
Зростом невеличка,
Щедра молодичка!

Красуня з Поділля,
Очі в колір зілля...
Добра і вродлива,
Будь завжди щаслива!
20 05 2016 р
Вікторія Р


Рецензии