Вiддаюсь бажанням

Він знову заганяє мене в кут
Своїми словами
Обіймаючи руками
Притискаючись вустами до моїх

-Я хочу бути твоїм,
                в тобі,
                в твоєму серці... Промовляє він
В моїй душі почали осипатись зірки
В черговий раз вірю словам
Кожен має право на ще один шанс


Рецензии