Купе номер 5

Ось поруч дівчина лежить,
Красива незнайома.
Закрию очі Я на мить,
І ми вже в мене вдома.

Утіхи плоті вищого гатунку.
Закохуюсь по вуха в її поцілунки,
П'янкий аромат її спраглого тіла
Сильніше нікого вона не хотіла.

Палаю і розуму голос не чути,
Про все на цім світі Я ладен забути
Лиш тут залишитися, з нею на віки
Легкий порив вітру, розплющив повіки.

Поглянув... лежить і тихенько дрімає,
Так солодко спить і не бачить не знає.
Купе номер пять, нічний поїзд Карпати
Задуха навколо не можу Я спати.
 


Рецензии