Футбольнi кричалки-2016. такий вiн клуб кристал оз

http://cs636318.vk.me/v636318515/8d1e/ah-RdJQYHAE.jpg


ФУТБОЛЬНІ КРИЧАЛКИ-2016. «Такий він клуб «Кристал»(Озерне)»


Клекоче, як вулкана жерло
Сьогодні смт «Озерне»…
На стадіоні «Йолки-Палки»
Звучать фанатськії кричали!

Нас гра місцевого «Кристала»
Минулий рік … так зає… (вибачпюсь)…всіх дістала,
Тому (у програшному разі)
Вам не дадуть … пивко в сільмазі!

І вже кричать усі дівчата,
Що перестануть … вам дават… (вибачаюсь)… вибачати!
Повинні ви їх зрозуміти…
Бо буде «голова боліти»…

Тож всі кричіть! Пора настала
Підтримать нам свого «Кристала»!
Бо знає й депутат ледащий,
Що наш «Кристал» на світі – кращий!

Із нами грати знов засцяли
Гравці із «Порту» та «Реалу»,
І гірко плачуть вже «Міланці»…
… Бо виглядають, як заср… (вибачаюсь… )… засланці!..

«Кристал» - воістину великий!
Ганяв усякі «ОлімпІки»,
Тож заявлямо ми гордо,
Що пофіг «Барселона», й «Порто»!

І манегаски, й лаціалє
В Озерне приїжджать … засцяли!
Й армійські «Коні» … відпросилось,
Бо … битим бути не хотілось!

«Кристал» - у серці ти назавжди,
Бо не «Зеніт»! .. не «Гурнік» з Забже!
Не «Свонсі», «Селтік» чи «Сток Сіті»…
«Кристал» - найкращий клуб у світі!

На однім місці ми видали
Всі «Глазго Рейнджерси» й «Реали»!
З такими, як у нас гравцями
Хай бздить нас київське «Динамо»!

«Кристал» - всесвітні чемпіони,
Не рівня нашого району!
То де ж фінансове вливання?
Усе… завешую кричання!

«Кристал» - на пьєдистал!
  «Кристал» - в суперфінал!
    «Кристал» - гри ідеал!
«Кристал» - нас за…!....

ФК «Кристал»!


НАШ СТАДИОН!!!!!!!!!!!!!!!



Рецензии