Найдорожче i найцiннiше

Найдорожче і найцінніше
Те, що в серці твоєму дише
Найсильніше і найщиріше -
Що відчути можливо лише.
Хто до тебе душею горне,
Хто дарує чуттів вагони,
Той, хто любить, хто обіймає
У тобі найдальніші далі,
І рукою своєю твою
Відігріє сумною зимою,
Хто очима цілує душу,
І брехати кому не мушу.
Тільки ті, то є справжні люди
Тож бажаю, щоб були усюди
Саме ці незгасимі свічки,
Що дарують тепло, мов пічки.


Рецензии