Матерь Божия, Богородица

Матерь Божия,Богородица,
Не остави нас, погибающих,
Принеси Ему, Богу нашему,
Слезы грешников,проливающие.

Не покинь Ты нас во уныниии,
Научи любви и терпению.
Своей ризою добродетелей,
Приведи нас всех ко спасению.

Недостойных нас, согрешающих,
Омофором всех покрываешь Ты!
Стань заступницей нам в успении
И надеждой на спасение.

Матерь Божия,Богородица,
Не остави нас, погибающих...


Рецензии