Влюбитись

Усі мої судини,
Що кров'ю наповнюють серце;
Усі мої бажання,
Що лиш до тебе  линуть;
Усі ті вподобання
Лиш тоді набувають сенсу
Від краси людини,
Що дарує довгу хвилину,
Мої хвилювання
Від швидкої години,
Коли подихом ніжним стине
Усе її мовчання,
Коли в ейфорії мій розум.

Дує із середини
Душі її та рікою лине
Із мене кохання -
Я отримую ще одну дозу
І пірнаю в глибини

Тебе.
А.Супрун


Рецензии