Крила

У мене з'явилися крила —
Нічого тепер не боюся!
Тебе, моя пташечко мила,
Кохаю — тому не здаюся!

З тобою крізь пекло пройде;мо,
Здолаємо кривду й неволю,
Не згинем, своє збережемо
І вдвох перепишемо долю!

• 29.11.2014 •


Рецензии