Коли ми разом

Мій розум мов сонце палає
Коли я літаю в обіймах твоїх.
Ніхто нас удвох не здолає,
Бо наше кохання подужає всіх!

Ми разом — тому непоборні,
І нас не злякає ні ворог, ні смерть.
А люди душею потворні
Нехай
      забираються
                геть!

• 17.11.2014 •


Рецензии