Ти ж моэ сонечко

 Ти  ж  моє  сонечко.

Ти  ж  моє  сонечко,
Ти  ж  моя  зіронька,
Лагідна  ніжна  Душа.
Ти  моя  квітонька,
Моя  лебідонько,
В  тебе  чарівна  Душа.

Ти  ж  моє  серденько,
Ти  ж  моя  ластівко,
І  я  тебе  покохав.
Ти  ж  моя  радосте,
Ти  ж  моя  доленька,
Тебе  за  дружину  я  взяв.

Ти  ж  народила  нам,
Двох  гарних  діточок,
І  я  їх  дуже  люблю.
Ти  ж  тепер  матінка,
Для  діточок – квіточок,
То  як  же  я  Вас  розлюблю?..

Ти  ж  глянь  лиш  на  мене,
Ти  ж  засмійся  до  мене,
Радісно  стане  умить.
З  тобою  коханая,
Моя  жадана,
Так  мені  хочеться  жить!

       12:30.16.05.2016.


Рецензии
Как нежно вы признаетесь в любви супруге.Стих очень понравился. С уважением.

Евгения Толпинская Свищёва   01.11.2016 15:06     Заявить о нарушении
Я, Вам Дякую!

З теплом,

Михаил Онищенко2   01.11.2016 15:14   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.