Вишиванкiв день

Наділи вишиванки вороги,
Та ворога не зразу розпізнаєш!
Вони беруть, ми, платимо борги –
Це так вони готуються до раю.

Сьогодні вишиванків день у нас!
Яка чудова задумка, повірте.
Але нажаль я бачу повсякчас,
(та свідком є ось ці ранкові вірші)
Не домру в душах їхніх – тулумбас.

Без сорому - на тіло хижаків,
На шерсть вовків, на бісову щетину…
Чи цього ти, народе мій, хотів?
Чи це не кривдить нашу Україну?

Я також вишиванку дістаю,
Багато є в думках моїх натхнення!
Але я з вОрогами поруч не стою
І не ставатиме їм також біля мене!

В душі пече: чи радість, чи тривога?
Т все ж - я вірю в краще майбуття!
Чи знімуть вишиванки перед Богом,
Всі, хто носив не справжні почуття?


Рецензии
да Гомодрилов не мало, но людей всё равно БІЛЬШЕ з Повагою

Елена Томенчук   19.05.2016 23:00     Заявить о нарушении