Хмурий ранок розгорнуто в тишу

Хмурий ранок розгорнуто в тишу,
Обважнілу від крапель води…
І не краще на світі, й не гірше…
І співають між листям птахи…

Сірий ранок розгорнуто в спокій,
Розмальований свіжістю трав…
Небо в хмарах – німе і глибоке
Не торкається тризн і вистав…

Мокрий ранок розгорнуто в радість,
В легкоплинність думок і подій…
Усвідомлення, вилите в благість –
Поза темами намірів, мрій…

19.05.2016


Рецензии
Світлий і теплий вірш! Дяка!

Валео Лученко   20.05.2016 12:49     Заявить о нарушении