В моiм рiднiм краю

В  моїм  ріднім  краю.

В  моїм  ріднім  краю,
У  зеленім  гаю.
Всі  птахи,  так  весело  співають.
В  моїм  ріднім  краю,
Всі  вони,  як  в  Раю.
Бо  птахи  ті  печалі  не  знають…

В  цім  краю  я  родився,
І  тут  пригодився.
Коли  повернувся  з  далекого  краю.
Тут  пройшло  все  життя,
Тут  піду  в  небуття.
Бо  ніколи  й  ніхто,  звідти  не  повертає.

Краю  мій,  любий  край,
Ти  завжди  розквітай!
Хай  минають  тебе  журба  і  недоля!
Краю  мій,  рідний  край,
Ти  для  мене  мов  Рай.
Українське  моє,  чарівне  Подолля.

На  українській  землі,
У  сільській  сім”ї.
Виріс  я,  тут  зросли  мої  діти.
І  пішли  у   життя,
У  своє  майбуття.
Як  за  них  же  мені  не  радіти.

Нам  радіти  життю,
Не  бувать  забуттю.
Не  здолає  ніхто  нас,  у  рідному  краї!
Тільки  вільному  воля,
І  щасливая  доля.
А  ще  сонце  веселе,  у  небокраї.

В  моїм  ріднім  краю…

       15:10.12.05.2016.


Рецензии