Батальйони просять вогню

Батальйони  просять  вогню.

Батальйони  просять  вогню,
Коли  ворожий  вогонь  їм  допікає.
Батальйони  просять  вогню,
Коли  виходу  іншого  уже  немає…

Батальйони  просять  вогню,
Бо  вогонь  на  своєму  шляху,  усе  змітає.
Батальйони  просять  вогню,
Бо  вогонь  на  війні  їм  помагає.

Батальйони  просять  вогню,
Коли  йти  в  атаку  час  наступає.
Батальйони  просять  вогню,
Бо  вогонь  і  ворогам  дошкуляє…

Батальйони  просять  вогню…

       14:10.10.05.2016.


Рецензии
Дякую.Тільки вогнем...

Галина Рыбачук-Прач   20.09.2016 17:20     Заявить о нарушении
І я Вам дякую, Галю, що відгукнулись!

Ви знаєте, у нас війна. А на війні, як на війні...

І вогнем, і мечем...

З повагою і теплом!

Михаил Онищенко2   20.09.2016 17:41   Заявить о нарушении