Туман лугом

       Туман  лугом.

Туман  лугом, туман  лугом,
Туман  лугом  скрізь  лежить.
Широкою  долиною,
У  даль  річечка  біжить.

У  гайочку  при  долині,
Я  почув  зозулі  спів.
Його  згадую  й  до  нині,
Де  знайти  хороших  слів?..

Щоб  про  красу  цю  розказати,
Добрим  людям  на  весь  Світ.
Про  неї  маємо  пам’ятати,
Пам’ятати  все  як  слід.

Бо  природа  в  нас  чарівна,
Вона  нам  Господом  дана.
І  Україна - наша  мати,
В  нас  єдиная  вона.

Україно,  Україно,
Рідна  батьківська  земля.
Тебе  я  більше  не  залишу,
Тут  мій  рід,  моя  сім”я.

      07:05.08.05.2016.


Рецензии