Агь, пасатIил дуния

Агь, пасатIил дуния,
БакIиле буар гьанна.
Къарши лукIуй гъай дия,
Царара гарчдукIана?

Цабричи хIу, дуния,
ПасатIдешла кепизе…
АхIял заман кудия,
Цес цабри баллагьизе?

Кони хугил хIярам чарх,
Цакьле цIерхьбугьулебар!
Тазай гьаваличу барх,
ХIялалте бубкIулебар!!!

ПасатIил мякье дишхъес,
ГIяламла угьесара?
Бархьил гьуйке кIачIагъес,
Амру хIабугьесара…?


Рецензии