Поважний вiк

Поважний вік людини,
То вінегрет хвороб,
Об’єкт для медицини
Полікувати щоб.

А там уже як вийде
Чи житимеш, чи ні,
Отож всі ліки пийте
Щоб бути у борні

Із вінегретом хворей
В поважний ваший вік
Та з хором всяких болей,
Так лікар вам прорік.

Тримайтеся старенькі,
Вас поважають всі,
Ви лисі чи сивенькі
Усі ви молодці.
18.05.16.


Рецензии