Батько

ДОКИ  МАВ  ЗДОРОВ'Я І  ЗАРПЛАТУ,
ВСІЙ СІМ'Ї,  ЯК  МІГ  ДОПОМАГАВ,
БАТЬКОВІ ТАКА НА СТАРІСТЬ ПЛАТА,
ХВОРИЙ,ДІТЯМ -НЕПОТРІБНИМ  СТАВ.

НІКОМУ     СТАРОГО     ПОЖАЛІТИ,
ДАТИ   ЛІКІВ,    ПРИНЕСТИ  ВОДИ,
ВІН   НЕ   ОДИНОКИЙ,  БО Є ДІТИ,
ТА  ВСІ  ЗАБУЛИ  СТЕЖЕЧКУ  СЮДИ.

Я БАЖАЮ ВСІМ  БАТЬКАМ СТАРЕНЬКИМ
В СТАРОСТІ,З ДІТЬМИ  СВОЇМИ БУТИ,
БО ТОДІ БАТЬКІВ САМОТНЮ СТАРІСТЬ
НА  СОБІ  ПРИЙДЕТЬСЯ  ЇМ ВІДЧУТИ.


19 ТРАВНЯ 2016 РОКУ


Рецензии