I ось - коралi, або Легкий поклик любовi

А поцілунки найсмачніші,
коли Вона – в самих коралях.
І крім коралів – більш нічого.
Хіба... Тонесенькі підбори
не зіпсували б цю картину.

І ось – підбори, ось – коралі...
Мій погляд – Дракула позаздрить,
бо граф, немудрий, прагнув крові.
А я лише любові прагну.
Та ще – коралів і підборів...

І ось Вона простягне руку.
Мене у вічність кличе легко.
Бо не обтяжена надмірним.
Лише Вона... Лише бажання...
Та я... І крапельки коралів...


Рецензии