Дахолар

Одатим йук дахоларни талашиш;
Дахолар тааллукли жами хилкатга.
Булармиди улар гар ахли дониш,
Дахлдор булсалар битта миллатга?

Дахоларни бежиз пастга урмангиз,
Улар сигмас бизнинг тарозумизга.
Бизники деб ногох айриб юрмангиз,
Эрк берманг суяксиз забонинггизга.


Рецензии