Твори

Складаються вірші у рівні стоси.
Вони живуть, як музика живе.
Вони живі, як діти стоголосі,
та в кожного характер й доля є.

Це їхнє право - народитись й жити.
А дивишся - немов і не моє.
Допомагала їм з'явитись в світі.
І ще ніхто не "кесерив" мене.


Рецензии