Znam kazdy twoj oddech

ZNAM KAZDY TWOJ ODDECH
 
Mam swiadomosc kazdego oddechu
I kazdego bicia serca twego.
Ja prosze, nie popelniaj wiecej grzechu,
Twa ukochana cierpi z bolu serca swego.

Ja prosze wyrzuc z glowy swej
Wspomnienia o znecaniu sie osob podlych.
To ty, moja milosc, nad nimi sie smiej
I badz szczesliwym bez mysli watlych.

Nie pozwolimy ludziom opryskliwym
Jak dotychczas meczyc Cie i scigac
Ty bedziesz nadzwyczaj szczesliwym.
Odzyskasz honor, na to Ciebie stac!

Nie msci sie na podlych ludziach!
To milosc Ci rzekla!!!
Ja wiem, ze twe szczescie ich zgubi
I pojda sie smazyc do piekla!


13-03-2014            
                ***

AP (wersja oryginalna)


Рецензии