Зачарована Любов

А моя Любов зачарована …
І у мріях від жаху прихована…
Веселковістю барв огорнута…
Мальовничо – чуттєво фарбована…
І для мене Богом дарована …
Тайнодійством життя вимудрована.
В шануванні до мого Коханого,
Зореносного та бажаного.


Рецензии