Малефик. На украинском

До краю душа наповнена пітьмою,
Його ж цей вибір лиш на мить
Злий жарт зіграти хоче він з тобою.
Не оминути нам кровопролить!

Не те щоб хтось йому сказав
Пуститись в путь страждань і болю
Життя своє взамін віддав,
Віддав у дар і свою волю.

Тепер єдина радість існування
Єдиний шанс відбитись від нудьги
Творити зло, нести ридання
Зміняти сонце на сніги

Безсмертя з часом набридає,
Байдужість поглинає суть.
Хоч раз він все ж таки зіграє
Й тебе візьме з собою в путь.


Рецензии