Ни здесь и ни там для и

15:35
18.05.2016

і нє здесь и нє там,
чуты в-ухо трам тарам,
бьє по кожі сізий дим,
на горі стоїть КУМ-ир

тричи, по трі бьє чолом,
хлопця як мітлой змело
кіт, шепоче наче ч-ОРТ,
викинь хустку за поріг...

білим коником стрибає,
миша що курей щіпає.
на порозі біля хати,
три кУРЧА кохають тата.

морозець кріпчає, жме,
а на дворі ПЕС живе.
він під ХА-ТО-Ю дрі-МА,
твою ЖИВУ ЗІ-Г'-РІ-ВА!!!

за віконцем милий жде,
шапку у руці НЕ-СЕ.
бик з коровою МИ-ЧА-ТЬ,
колисають СІМ КОТЯТ!!!

третя киця, все пітніє,
глядь на вогник і живріє
а четверта жметься, жмется,
а за спиною сміється.

сьома очі відкривае,
та на світ БІЛИЙ в-ЗИ-РА-ЙЄ...
п'ята мовчки муркотить,
подивляється, кри-хт-ить!!!!


ХОЙЄ ОМ ЧИ КАЙ И ТО МИ
ТОРИ ТОРИ МЄЙЮ ЧЬОЛИ
БЬЮСИ КЄУ КХЄ ТО МЄЙ
ИМ ТУ АМУ СИУ ПЄЙ


Рецензии