Спiво-бiль

Ти влилася в історію не тому, що лиш гарно співала;
не тому, що вікторію необхідну країні дістала;
А тому, що музику склала й слова написала
та історію роду, співо-болем з душі виливала.

Із душі, із грудей, із мембран і кожного атома;
Із землі, із глибин, із коріння вона пропростатиме!
До небес, до життя, до прозріння, до світлої волі!
До людей, до сердець, до щасливоі в решті решт долі!

19 44 - 20 14 
твоя відповідь вдала напрочуд  видалась :
05 /14 /20 16
Голос роду крізь тебе на  весь світ роздався

Україну й тебе вів до успіху номер 21
А в роковому двобої, судився лиш 1!

Співо-болем дух древнього роду на сцені воскрес!
Боле-спів його, голос твій, здіймав до небес!

(ХТ 15.05.2016)


Рецензии