обiйми...

"Кажуть, кожні щирі та сердечні обійми
продовжують нам життя на один день."
(Пауло Коельо)

Я кажу, що кожні щирі та сердечні обійми,
продовжують життя на одну вічнiсть.
Тому що, вічність, можна відчути лише
в щирих та сердечних обіймах...
(XT 15.05.2014)


Рецензии