В минуты горечи...

В хвилини гіркоти
Серед невміння
Змінити стан речей
Та різні непорозуміння
Без зайвих слів
Танцюй життя своє
Як дивний блюз
Судьби своїй творіння
Легко торкаючись
Сумних хмаринок долі
Позбувшись кайданів
Сумління та неволі.

І в крихкості своїй
Блискучої печалі
Повільно затихає ритм
Пішовши далі...
Від сили тих,
Хто духом не пропали
А вирвавшись з полону
Не живуть в мінорі
Танцюючи життя
Таким як є
По різному
Але завжди в мажорі.


***



В минуты горечи
Среди непонимания
Законов жизни..,
Трудностей..,      
Без лишнего страдания
Танцую жизни блюз
Легко касаясь
Кончиками пальцев
Бегущих под ногами
Облаков,
Оставив за собой
Лишь звон
Летящих в никуда
Разорванных оков...

И в хрупкости своей
Сверкающей печали
Покорно затихает ритм,
Исчезнув в дали,               
От силы тех,
Кто духом не упали,
А вырвались из плена,
Не застряв в миноре,
Танцуя жизнь
Пусть в разном,
Но...
Мажоре!


https://www.youtube.com/watch?v=qaHvzVaWGfE - Беги по небу.


Рецензии