Шлях Добра

І нема початку і кінця
Тільки мрії,сни і сподівання
В кожному є сила від творця
Не зважай на всі розчарування

Лиш Любов міцніша за усе
Думи бережи,щоб були ясні
Шлях Добра нехай тебе несе
В ці часи сумнівні і прекрасні!


Рецензии