Метематичний

Ще сто кроків вперед.
Я рахую на вдосі.
Ще сто кроків вперед
До перетнення осі.
Кожну відстань за ігриком проживи,
Стережися порожньої множини.
Це площина,і на ній лиш крапки.
Я не можу,як в творі,відкрити лапки,
Пропустити строфу,
Бо рука поспіша
Присвятити тобі вірша.
Я рахую до ста і заплющую очі.
Моя мета-
Перетнутись з тобою в "ікс точке".
Я до тебе іду,
Ти до мене не линеш,
Координати дістанусь,
Та це буде не фініш.
Ще сто кроків вперед,
Шлях не стане даремністю,
Бо далі ще буде:
Поодинці чи вдвох до плюс нескінченності.


Рецензии