Шален

Зустрічати з тобою світанки.
Відчувати твій запах, долоні.
Шепотіти слова любові.
Потопати з ночі до ранку.

Кожну мить дарувати щастя.
Посміхатись тобі одному.
Покохати кожну клітинку,
І волосся, твої зап'ястя.

Божеволіти за твої очі.
Віддавати все за для тебе.
І замало нам цілого неба,
Лиш до тебе линути хочу.

Уявляти від тебе малят.
Їхні очі, як у тебе - зелені.
І ми наче с тобою шалені.
І ми разом в свої сімдесят.


Рецензии