***

Вибрати не тебе,
а склянку вина.
Зробити я це повинна.
Та доля підкидує монету до неба
І я вже "така як треба".
Знову шугаюся дивних людей
Міліція, галас, знову відділок -
Симптоми усім відомих посиділок.
Посивіла від часу людина
згадає про це з ухмилкою,
та сьогодні ж я - молода і горда.
Гуляю до ранку, цілуюсь до ночі
Шукаючи рідні очі.(с)08.04.2016


Рецензии