Про дачу, пози i знаки зодiаку

Чарівне місце є для всіх – звичайна дача.
Про це вам розповість красуня та, що кляче.
Бо під яким би не родились знаком зодіаку,
а на фазенді все одно постанете ви раком!

15.05.2016


Рецензии