ХIушам далайрукIус

Сагай саримт дучIуле
ГIялам шатбирулерус.
Адамла чIечIай уркIбе,
КIантIидируле руус.

Припев
Лебилра республика
Дигахъис нам ахъбарес.
Зал бицIибил публика,
Далайтичу шатбарес.

ХIуша дия лерхIале,
ХIулрукIуле руусра.
ХIушам далайрукIуле,
ГIялам, ну хIарумсусра.

Цаличу ца балбиркуй,
Хасият дахъол бугьаб!
Цалзакан ца дикIбиркуй,
Хасиятла мякь бегъаб.

         Сарим Барият Къадарскаялис.


Рецензии