Весна

Весна іде вже нанівець,
як і мої сиваві роки.
Моя весна мов олівець,
який стругатиму, допоки
зорить в душі моїй неспокій.
Такий короткий олівець,
ось-ось закінчиться назовсім,
бо скоро спишеться увесь.
Отож спливає думка й досі –
чи буде ще у мене осінь?..

Горить вечірняя зоря,
а вранці – сонячна заграва.
Буває в кожного своя
весна і осінь золотава.


Рецензии