Шепiт

А хочеш,тихо прошепчу?
Про що в розмовах не почуєш,
Про Всесвіт та живу красу,
Як ти думками сни  малюєш.

Лише один у простір крок...
Здається,ти зовсім недалеко
Але між нами марево зірок...
Та подолати відстані нелегко.

Скажи, якщо я прошепчу,
Слово, що на серці б'ється...
Твоя душа мене відчує?
Чи може тільки усміхнеться?

Омана...казка...чи міраж?
Хто ти в житті моєму?
Шепочу тихо:-Тільки наш...
Цей світ ,що створений таємно...


Рецензии
Космічний вірш. Прекрасно написано. Зачепило. Ілюстрація теж прекрасна. Успіхів!

Шон Маклех Патрик   14.05.2016 21:00     Заявить о нарушении
Дякую, з теплом i повагою.

Ирина Грипич   31.12.2016 16:18   Заявить о нарушении